15 / 05 / 2024

atakent Eviya Karşıyaka nerede

atakent Eviya Karşıyaka nerede

Eviya Karşıyaka Rezidans fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. 22 ay sonra teslim edilecek olan projede 80 ay vade yapılıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Karşıyaka tramvayında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Karşıyaka tramvayında Cuma gününden itibaren ikinci etap çalışmalı başlayacak. Bu kapsamda Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent Kavşağı’ndan Selçuk Yaşar Sokağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka Tramvayı’nda değişiklik!

Karşıyaka Tramvayı için Mavişehir’den start veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Çevre Yolu ile Atakent Kavşağı arasındaki güzergahı “karma trafik” olarak revize etti...

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi!

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle mümkün. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı - Atakent'te inşa ediliyor.

Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı!

Karşıyaka Rezidans projesi 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı 'da daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle 18 katlı tek blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan proje 174 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor.

Karşıyaka Residence iletişim bilgileri!

174 daire ve 9 ticari birimden oluşan Karşıyaka Residence projesi satış süreci devam ediyor. İstanbul Atakent Karşıyaka Residence projesi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

atakent Eviya Karşıyaka nerede Haberi

atakent Eviya Karşıyaka nerede

Eviya Karşıyaka Rezidans projesinde satışlar başladı. 174 adet daire ve 9 adet ticari birimin yer aldığı proje TEM Otoyolu'na 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre mesafede yükseliyor.


Eviya Karşıyaka Rezidans sosyal alanları arasında güneşlenme terasları, bisiklet parkı, resepsiyon, güvenlik, çamaşırhane, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, sauna, Türk Hamamı, kuru temizleme, kat hizmetleri yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Eviya Karşıyaka Rezidans projesinde 80 aya kadar vade yapılıyor. 


Eviya Karşıyaka Rezidans projesindeki 1+0 dairelerin fiyatları 198 bin liradan, 1+1 dairelerin fiyatları 308 bin liradan ve 2+1 dairelerin fiyatları 552 bin liradan başlıyor. 


Daire büyüklüklerinin 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değiştiği Eviya Karşıyaka Rezidans projesinde teslimler 22 ay sonra gerçekleşecek.


Karşıyaka Rezidans iletişim

Telefon: 0212...