19 / 07 / 2024

Ataköse Tekstil Denizcilik adres

Ataköse Tekstil Denizcilik adres

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Mgr İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Mgr İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Köse tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Mühendis olmayı seçenlere 5 bin 500 TL burs verilecek! YKS sonuçları açıklandı, burslar belli oldu! 

Türk Moda Endüstrisi, daha katma değerli ihracat için Tekstil Mühendisliği’ni tercih eden başarılı gençlere karşılıksız burs ve iş garantisi sağlıyor. Peki tekstil Mühendisliği bölümünü seçenlere ne kadar burs verilecek? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için değerleme şirketini seçiyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemi denetiminin yapılması hususunda KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Köse tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bağımsız denetim şirketi tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Ataköse Tekstil Denizcilik adres Haberi

Ataköse Tekstil Denizcilik adres

Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.


Ataköse Tekstil Denizcilik Turizm Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu: 

Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya...yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebili devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir ve 17.5.2019 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Adres:Koşuyolu Mah.Cenap Şahabettin Sk.No:114/4 KADIKÖY