28 / 04 / 2024

ataköy inşaat durdurma

ataköy inşaat durdurma

stanbul Ataköy sahilinde devam eden inşaatlarla ilgili son bir mahkeme karar daha geldi. Mimarlar Odasının yapılaşma sürecinde bir üst mahkemeye yaptığı itiraz haklı bulundu ve inşaatlara yeniden 'dur' dendi.

Ataköy sahilindeki 2 projeye durdurma kararı!

En son mahkeme kararında Bosphorus Otel ile Yalı Ataköy projesine devam denmişti. Mimarlar Odası nın bir üst mahkemeye yapılan itirazı haklı bulunarak bu inşaatlara yeniden dur denildi...

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yılmaz  ve Recep Mesut Yurtbaşı tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen zamlı fiyatlara tepki!

İnşaat sektörünün önemli girdilerinden olan çimentodaki yüksek oranlı fiyat artışları, müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitleri, yüksek girdi fiyatlarına karşı müteahhitlere inşaat durdurma çağrısı yaptı.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

ataköy inşaat durdurma Haberi

ataköy inşaat durdurma


 Mahkemelerin verdiği farklı kararlarla yılan hikâyesine dönen İstanbul Ataköy sahilinde devam eden inşaatlarla ilgili son bir mahkeme karar daha geldi. Mimarlar Odasının yapılaşma sürecinde bir üst mahkemeye yaptığı itiraz haklı bulundu ve inşaatlara yeniden 'dur' dendi. Odanın bir üst mahkeme olan Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz kabul edilerek mahkemenin yeniden yargılama yapması istendi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi daha önceki kararında yürütmeyi durdurma kararı verilen 160,174 ve 182 No'lu üç parseldeki inşaatlardan sadece 160 parseldeki inşaat için durdurmanın geçerli olduğuna hükmetmişti. Bosphorus Otel (182 parsel) ve Yalı Ataköy (174 parsel) için ise kararın geçerli olmadığına hükmederek inşaatlara izin vermişti. Mimarlar Odası bu karar üzerine ikinci defa yürütmeyi durdurma istemiş; ancak mahkeme reddetmişti. Mahkemenin yeni yargılama ile vereceği karara göre inşaat...