18 / 05 / 2024

Ataköy inşaat son durum

Ataköy inşaat son durum

stanbul Ataköy sahilinde devam eden inşaatlarla ilgili son bir mahkeme karar daha geldi. Mimarlar Odasının yapılaşma sürecinde bir üst mahkemeye yaptığı itiraz haklı bulundu ve inşaatlara yeniden 'dur' dendi.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yılmaz  ve Recep Mesut Yurtbaşı tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Japonya'da son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya'da son bir yılda 85 inşaat firması iflas etti!

Koronavirüs nedeniyle ekonomide zor bir yıl geçiren Japonya'da son bir sene içerisinde 85 inşaat firması iflas etti.

Ataköy inşaat son durum Haberi

Ataköy inşaat son durum


 Mahkemelerin verdiği farklı kararlarla yılan hikâyesine dönen İstanbul Ataköy sahilinde devam eden inşaatlarla ilgili son bir mahkeme karar daha geldi. Mimarlar Odasının yapılaşma sürecinde bir üst mahkemeye yaptığı itiraz haklı bulundu ve inşaatlara yeniden 'dur' dendi. Odanın bir üst mahkeme olan Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz kabul edilerek mahkemenin yeniden yargılama yapması istendi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi daha önceki kararında yürütmeyi durdurma kararı verilen 160,174 ve 182 No'lu üç parseldeki inşaatlardan sadece 160 parseldeki inşaat için durdurmanın geçerli olduğuna hükmetmişti. Bosphorus Otel (182 parsel) ve Yalı Ataköy (174 parsel) için ise kararın geçerli olmadığına hükmederek inşaatlara izin vermişti. Mimarlar Odası bu karar üzerine ikinci defa yürütmeyi durdurma istemiş; ancak mahkeme reddetmişti. Mahkemenin yeni yargılama ile vereceği karara göre inşaat...