05 / 05 / 2024

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri

1995 yılında 800 milyar lira muhammen bedelle 43.5 yıllığına satışa çıkarılan Ataköy Marina'nın ihalesi, ihalede verilen 420 milyar liralık teklifin geçersiz olması ve şartnameye uygun teklif bulunmadığı gerekçesiyle iptal edilmiş.

1995 yılında Ataköy Marina satışa sunulmuş!

1995 yılında 80 milyar lira ödenmiş sermayesi bulunan, toplam 5 tesisten oluşan Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş.'nin ortaklarına ait sermaye payları blok halde teklif toplama suretiyle satışa sunulmuş.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Site Yönetimi Ve Temizlik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Elmacıoğlu tarafından kuruldu.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kalkan, Serkan Ağbulut ve Soner Çakır ortaklığıyla kuruldu...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri Haberi

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri



Ataköy Marina'yı tekne fiyatına almak istediler

    ATAKÖY Marina ve Yat İşletmeleri'nin 43.5 yıllığına satışı için açılan ihaleye gelen tek teklif, ''tekne fiyatı'' düzeyinde kalınca, satış başka bir ihaleye kaldı. Mülkü değil, işletmesi 800 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkarılan Ataköy Marina'ya talip olan Oğuz Gürsel'e ait İstanbul Turizm Tesisleri ve Otelcilik A.Ş., 420 milyar lira teklif verince açılan ihale iptal edildi. Türkiye'deki bazı marinalarda demirli tekneler arasında 15-20 milyon dolarlık (628-838 milyar lira) teknelerin de bulunduğu dikkate alındığında, teknelere hizmet veren Ataköy Marina için verilen 420 milyarlık teklif, bu rakamların epey altında kaldı.

    İhale Komisyonu Başkanı...