02 / 05 / 2024

ataköy projeleri

ataköy projeleri

SON dönemde yüksek yapılar ve durdurulan gayrimenkul projeleriyle gündeme gelen Ataköy için yeni bir karar çıktı. Danıştay, bölgede yapılmak istenen 70 metrelik gökdelene izin vermedi.

Bülent Kerimoğlu: Ataköy için hukuk neyi emrettiyse onu yaptık!

BAKIRKÖY Belediye Başkanı CHP'li Bülent Kerimoğlu, Ataköy sahilinde devam eden inşaatların ruhsatlarının iptalini değerlendirdi. Başkan Kerimoğlu konu ilgili, "Hukuk neyi emrettiyse biz onu uyguladık" dedi.

Ataköy'e botanik park yapılacak!

Ataköy 7. 8. Kısım'daki yeşil alana botanik park yapılmasını isteyen Ataköy sakinleri yeşil alanı kazandı. Kadir Topbaş, cami inşaatı-ruhsatının iptal edileceği müjdesini verdi. Ayrıca Ayamama Vadisi projesi de havata geçirilecek.

Ataköy arazisini 50 firma istedi sahibi Nef oldu!

Arsa sahibi Peker Grup, E5’e komşu arsa için Nef ile anlaştı. Söz konusu alanda yükselecek konutlara 2 haftada 5000 ön talep geldi . ‘Nef Ataköy 22’ adı verilen projede resmi satışlar 20 Mayıs’ta başlayacak.

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Ataköy-Yenibosna hattında yükselen projeler yeni bir siluet oluşturuyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ataköy-Yenibosna hattında E5 üzerinde ardı ardına yükselen projeleri anlattı. İşte Tümer'in o yazısı...

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Aşçıoğlu Ataköy'de 2. Selenium projesini inşa ediyor!

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul projeleri gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak.

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep!

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep geliyor. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul projeleri gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinin kalitesiyle, bölgede yer alan potansiyeli doldurmaya aday.

Selenyum Ataköy projesi 2016'da tamamlanacak!

Lüks konut projeleri üreten Aşçıoğlu İnşaat, yeni merkez olarak Ataköy-Bakırköy’ü seçti. 130 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinde 25 günde yüzde 81 daire satışı yaptıklarını belirtti

Selenium Ataköy projesi 2016'da tamamlanacak!

Aşçıoğlu Grubu, Selenium Ataköy'de hızlı satış yapınca hedef büyüttü.Lüks konut projeleri üreten Aşçıoğlu İnşaat, yeni merkez olarak Ataköy-Bakırköy'ü seçti.Şirket, Ataköy-Bakırköy hattında 500 milyon dolar değerinde konut yapacak.

Blumar Ataköy Yorum İnşaat - Turkmall 2014'te teslim edilecek!

2014 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan Blumar Ataköy projesi Yorum İnşaat ile Turkmall ortaklığında inşa ediliyor...

Blumar Residence Ataköy Turkmall ve Yorum İnşaat imzası taşıyor!

Blumar Residence Ataköy projesi Turkmall ve Yorum İnşaat imzasıyla yükseliyor. Blumar Residence Ataköy'de ofis, alışveriş merkezi ve otel konsepti de yer alacak...

Blumar Ataköy iletişim ve telefon numarası !

Blumar Ataköy iletişim , telefon numarası , adres ve firma iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Blumar Evleri Ataköy'de teslimler 2014'te yapılacak!

Blumar Evleri Ataköy'de Yorum İnşaat ve Turkmall ortaklığı ile yükseliyor. 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Blumar Evleri projesinde teslimler 2014 yılının sonuna doğru yapılacak...

Blumar Ataköy Rezidans kim tarafından inşa ediliyor?

Blumar Ataköy projesi kapsamında yer alan konutlar 2014 sonunda teslim edilecek. Proje; Turkmall ile Yorum İnşaat tarafından yükseliyor

ataköy projeleri Haberi

ataköy projeleri

Ataköy 1. Kısım'da bulunan (Bakırköy Zeytinlik Mahallesi) 564 ada, 14 parsel 2.649.69 metrekare arsa imar atığı olarak parsellendi. Ataköy 1. Kısım yapılırken de arsa, içinde havuz bulunan bir parka çevrildi. 


Daha sonra Emlak Bankası'nın kapatılmasıyla imar atığı arsa TOKİ'ye devroldu. TOKİ, Turistik Otel yapılmak üzere 2004 yılında arsayı Mustafa Yılmaz isimli şahsa sattı. Daha sonra bu arsa 2007 yılında el değiştirerek Albatros Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi'ne devredildi. Aynı yıl imar durumu turizm tesis alanına çevrildi. 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılarak 0.90 olan emsal artırılarak 2.5 emsale çıkarıldı. 5 kat izni olan arsaya yükseklik serbest bırakıldı. Konutların arasında içinde 50'ye yakın ağacın bulunduğu park özelliğindeki arsaya gökdelen için onay verildi. 


SON NOKTAYI KOYDU 


Bu arada Ataköy Turizm Merkezi Alanı ilan edilen...