17 / 05 / 2024

Ataköy sahili kapanıyor

Ataköy sahili kapanıyor

Ataköy sahil şeridinin şekli dolgu ve inşaatlarla değiştirildi. Sahil alanının tamamı için inşaat izni verilirse sahilin tamamı halka kapatılacak.

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor!

Sea Pearl Ataköy’de 1200 metre sahil bandı yer alıyor. İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje 20 katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

Ataköy sahili kapanıyor Haberi

Ataköy sahili kapanıyor

Ataköy sahil şeridinin şekli dolgu ve inşaatlarla değiştirildi. Sahil alanının tamamı için inşaat izni verilirse sahilin tamamı halka kapatılacak. İstanbul Ataköy sahil şeridinin şekli dolgu ve inşaatlarla değiştirildi. Mega Yat Limanı için 140 dönümlük alan dolduruldu. Galeria Alışveriş Merkezi'nden Hava Harp Okulu'na kadar olan sahil şeridinde halkın yürüyebileceği tek alan Baruthane yapılarının bulunduğu arazi kaldı. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu ve Tabiat Varlıkları Komisyonu'nun sahil alanının tamamı için inşaat izni verdiği takdirde Ataköy Sahili tamamen halka kapanacak.  140 bin metrekarelik dolgu alanının üstüne üç katlı ticaret ve eğlence merkezi, iki katlı lokanta ve gazino, iki katlı kongre merkezi, beş katlı yönetim ofisi, beş katlı tekne satış ofisi, 724 ve 320 araçlık açık otopark ve beş ayrı yerde 32 araçlık açık...