30 / 04 / 2024

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi

Ataköy Turizm Kompleksi yapılacak olan ihalesi ikinci kez ertelendi.

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi yarın yapılacak!

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi yarın saat 14.00'te yapılıyor. Ataköy Turizm Kompleksi içerisinde Ataköy Marina Hotel, Ataköy Marina Park, Galleria AVM, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bulunuyor.

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesine bir yerli 3 yabancı talip!

Yatırımcıların talebi üzerine ertelenen Ataköy Turizm Kompleksi ihalesine bir yerli 3 de yabancı işadamı talip oldu. İlk şartnameyi Aşçıoğlu aldı...

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi 11 Aralık tarihine ertelendi!

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi 11 Aralık tarihine ertelendi. Satışa konu Ataköy Turizm Kompleksi içerisinde Galleria Alışveriş Merkezi, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ataköy Marina Hotel, Ataköy Marina ve Ataköy Marina Park bulunuyor

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi bugün! 1 milyar 200 milyon dolar!

Ataköy Turizm Kompleksi bugün saat 14.00'te ihaleye çıkıyor. Kompleksin toplam bedeli 1 milyar 200 milyon dolar olarak belirlendi...

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi yarın! 1 milyon 200 milyon dolar!

Ataköy Turizm Kompleksi'nin beklenen ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Turizm Kompleksi, 1 milyar 200 milyon dolardan satışa çıktı...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Denizcilik Akademisi Yat İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kalkan, Serkan Ağbulut ve Soner Çakır ortaklığıyla kuruldu...

Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı imar planı askıda!

Zeytinburnu'ndaki Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Yat Limanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ataköy Marina Park Residence 99'da ön talep toplanıyor!

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi'nin ÇED raporuna itiraz!

DATİ Yatırım Holding tarafından Ataköy sahilde yapılmak istenen İstanbul Turizm Merkezi projesi için hazırlanan ÇED raporuna Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği itiraz etti.

Ataköy Mega Yat Limanı 6 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ataköy'de yapımına başlanan İstanbul'un yeni turizm merkezine start verildi. DATİ Yatırım Holding'in Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 6 bin kişeye istidham sağlıyacağını bildirdi.

Ataköy Mega Yat Projesi 5 yıl içinde tamamlanacak!

İstanbul’u dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden biri haline getirmeye katkı sağlamayı hedefl eyen İstanbul Turizm Merkezi, Ataköy’de yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir yatırımla gerçekleştiriliyor.

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ataköy Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Kış, Ali Gültekin, Hüseyin Çamak, Tolga Avgören ve Abuzer Kiraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi açıldı!

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi, Tolga Oymak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Atrium AVM, Ataköy'de kuruldu.

Ataköy'ün deprem master planı korkuttu!

Turizm alanı ilan edilen Ataköy sahilinde yapımı devam eden yüksek binalarla ilgili mahkemeye sunulan bilirkişi raporu korkuttu. Raporda, Ataköy'ün bir bölümünün dere yataklarına yapıldığı ve bu yüzden depremde büyük risk taşıdığı belirtildi.

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi Haberi

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi


TOKİ ve Dati Holding'in birlikte ihaleye açtığı Ataköy Turizm Kompleksi'nin bugün saat 14.00'te yapılacak olan ihalesi ikinci kez ertelendi. 



1 milyon 200 milyon dolar muhammen bedelle satışa sunulan Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi 17 Ekim 2012 tarihinden, 11 Aralık 2012 tarihine ertelenmişti. İhalenin ne zamana ertelendiği henüz belirtilmedi.



Gülcihan...