22 / 07 / 2024

atakum belediyesi çarşı cadde projesi

atakum belediyesi çarşı cadde projesi

Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu...

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Atakum Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 11 milyon 924 bin 300 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

Atakum Belediyesi'nden 11.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 293 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Atakum Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Atakum Belediyesi, Alanlı ve Balaç Mahallelerinde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek...

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

Çarşamba Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 10 arsa ve 2 tarlasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Sivas'ta 3 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas Belediyesi Çarşıbaşı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Şubat'ta yapılacak..

atakum belediyesi çarşı cadde projesi Haberi

atakum belediyesi çarşı cadde projesi


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'a çarşı caddeler kazandıracağını söyledi.


Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


Derneklerinin hem üye sayısı bakımından hem de türü bakımından Karadeniz'de tek olduğunu belirten Olcay İnanç, "1990'lı yılların başlarında kurulan derneğimiz üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak bugünlere kadar geldi. Bizimle birlikte diğer illerde kurulan yabancılar pazarlarının hepsi kapandı. Sizin çarşı projenizi çok beğeniyoruz. Dernek olarak buna katkı vermek, bu projenin içinde yer almak isteriz" dedi.


Seçimler öncesinde Atakumlulara, çarşı caddeler oluşturulması konusunda söz verdiğini, bunu mutlaka gerçekleştireceğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İnsanlarımız bugün hala çarşıya gidiyorum diyerek Samsun'a gidiyorlar....