28 / 08 / 2024

Atakum Belediyesi otopark yapımı

Atakum Belediyesi otopark yapımı

Samsun’da Atakum Belediyesi tarafından 4 bin 34 metrekarelik arsa ‘kamulaştırmasız el atma’ yöntemiyle alınıp otopark yapıldı. Yerel mahkeme, Atakum Belediyesi’nin 1 milyon 389 bin TL ödemesine karar verdi.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Atakum Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 11 milyon 924 bin 300 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Atakum Belediyesi'nden 11.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 293 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Atakum Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Atakum Belediyesi, Alanlı ve Balaç Mahallelerinde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek...

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

Atakum Belediyesi otopark yapımı Haberi

Atakum Belediyesi otopark yapımı

Samsun’da Atakum Belediyesi tarafından 4 bin 34 metrekarelik arsa ‘kamulaştırmasız el atma’ yöntemiyle alınıp otopark yapıldı.


Arsada hissesi bulunan 22 kişi, kamulaştırmasız el atma bedeli tahsili için açtıkları davayı kazandı. Yerel mahkeme, Atakum Belediyesi’nin 1 milyon 389 bin TL ödemesine karar verdi. Belediye tarafından söz konusu bedelin müvekkillerine ödenmediğini belirten avukat Soner Gümüşkaya, Atakum Belediyesi’nin kendileriyle iletişime geçmediğini ileri...