20 / 05 / 2024

atakum fener plajı otel inşaatı

atakum fener plajı otel inşaatı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti...

Paris Hilton Filipinler'deki ikinci plajını açıyor!

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Paris Hilton; iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Hilton Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanıyor..

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Muğla Kızkumu Plajı'ndaki kaçak tesis yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu Plajı ' ndaki tesis, kaçak olduğu gerekçesiyle belediye tarafından yıkıldı.

İztuzu Plajı'nın MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin "Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz" açıklamasının ardından İztuzu Kumsalı ve Dalyanağzı alanlarının MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı.

Samsun Atakum'daki Tarım Lisesi harabeye döndü!

Türkiye'de sayılı okullar arasında yer alan Atakum Anadolu Tarım Meslek Lisesi ve Tarım Meslek Lisesi adeta harabeye döndü. Okul bazı insanlar tarafından kullanılamaz hale getirildi.

Kefken Plajı düzenleme ihalesi gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği sahil düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. Kefken Plajı düzenleme işi ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Sonucu ihale komisyon toplantısında açıklanacak.

İztuzu Plajı, dünyanın en iyi 20. plajı seçildi!

Karetta karettalara ev sahipliği yapan ve yapılaşmaya açılma girişimi şimdilik önlenen Muğla'nın Dalyan ilçesindeki İztuzu Plajı'da TripAdvisor, dünyanın en iyi plajları listesinin 20’inci sırasında yer aldı.

Atakum'da yeşil adıma 800 destek!

Yeni yapılacak binalara fidan dikme zorunluluğu getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Kısa sürede 800 fidan dikimi için talep aldık. Fidanlar yakında toprakla buluşacak Rakam her geçen gün artacak'' dedi.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak?

Atakum Tarım Meslek Lisesinin dini tesis alanına çevrilmesinin ardından, İdare Mahkemesi dini tesis alanının okul alanına çevrilmesi kararını aldı. Samsun Bölge İdare Mahkemesi imar planı değişikliği işleminin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Kınalıada Kumluk Plajı kiralama işi gündemde!

Kınalıada'da Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alan 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip Kumluk Plajı'nın kiralanması gündemde. Kiralama için başvuru 2 Ekim 2014 tarihinde yapıldı...

MSKÜ'den İztuzu Plajı toplantısı gerçekleşti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, amaçlarının İztuzu Plajı'nı korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara devretmek olduğunu belirterek, "Şu anda buranın işletilmesiyle ilgili bir planımız yok" dedi.

İztuzu Plajı'nı MSKÜ koruyacak!

Bakan İdris Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin twitter hesabından "İztuzu ihalesini iptal edeceğim, Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz. Gerekli protokolü imzalayacağız” açıklamasının ardından çalışma başlatıldı.

İdris Güllüce'den Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce katıldığı bir televizyon programında Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Güllüce Emirgan Korusuna AVM yapılacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

atakum fener plajı otel inşaatı Haberi

atakum fener plajı otel inşaatı


MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti. Günaydın, "Duyumlarımıza göre otel inşaatı bittikten sonra plaja halkımızın alınmayacağıdır." şeklinde konuştu.


Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Günaydın, Samsun-Atakum yolu üzerinde yükselen bir otel inşaatı çalışmasına dikkat çekti. "Buraya nasıl imar aldığı hala soru işaretleriyle dolu olan bir otel inşa edilmekte." diyen Günaydın, inşaatın yanında tüm halka açık olan Fener plajı bulunduğunu, otel inşaatının bitiminden sonra plajın otele devredileceği bilgisini aldıklarını söyledi.


"Diğer bir konuysa yine binlerce gencimizi ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi Samsunsporumuzun kullanımında olan şehir stadımız yıkılacak. Burada birçok amatör kulüp bulunmakta ve gençlerimiz buralarda spor yapmakta." diyen Dr. Günaydın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben projelerim arasına...