11 / 05 / 2024

ATALAN MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ATALAN MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Selen Atalan tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

ATALAN MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

ATALAN MİMARLIK GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Selen Atalan tarafından kuruldu.


Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak. b) Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve iskân ruhsat işlemleri yapmak, çizilen projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. c) Üç boyutlu modelleme çizimi, peyzaj projesi ve uygulaması, dekorasyon, tadilat,röleve restorasyon ve onarım işlerini yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden veya yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firmayla birlikte yürütmek. d) Her türlü jeodezi ve fotogrametri  mühendisliğinin yapabileceği  işler ve lisanslı Harita ve Kadastro...