08 / 05 / 2024

Atalay Özdayı inşaat sektörü sorumluluk

Atalay Özdayı inşaat sektörü sorumluluk

İnşaat sektöründe her geçen gün değişen koşullara uygun olarak gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığını söyleyen Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, herkesin bu düzenlemeler çerçevesinde sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

İnşaat sektörü, lokomotif sektör olma görevini sürdürüyor!

ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, büyüme rakamları değerlendirmesinde inşaat sektörünün lokomotif sektör olma görevini sürdürdüğünü belirtti.

Manisa'daki planetaryum ve gözlemevi inşaatı ne durumda?

Manisa'da 2012 yılında öğrencilerden toplanan paralarla inşaatı başlayan, 6 ayda bitirilmesi beklenen planetaryum ve gözlemevi, geçen 3.5 yılda tamamlanamadı. Türk Eğitim Sendikası Başkanı Mustafa Atalay, "Öğrencilerin paralarına yazık oldu" dedi.

Türk müteahhitlerin Suudi inşaat pazarında olması büyük avantaj!

Türk inşaat sektörünün bilgi ve tecrübesinin 240 milyar dolarlık pazardan pay almak için yeterli olduğunu söyleyen ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, “Körfez ve çevresi bizi iyi tanıyor, pazardan pay almamız iki taraf için de avantaj” dedi.

Ergün Atalay: Tarım arazilerine inşaat yapılmaması için yasa çıkarılmalı!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay 22. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında, tarım arazilerine inşaat yapılmamasına ilişkin "20-30 sene sonra çok zorluk çekeriz. Bu konuda bir yasa çıkartılmasını istiyoruz" diye konuştu.

İnşaat sektöründe herkes sorumluluklarını yerine getirmeli!

İnşaat sektöründe her geçen gün değişen koşullara uygun olarak gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığını söyleyen Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, herkesin bu düzenlemeler çerçevesinde sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Baumit inşaat sektörü üzerinde büyüyecek!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı: “Sürdürülebilirlik, yapı malzemeleri alanının da en önemli unsuru. Baumit, bu konunun önemini vurgulayabilmek için Türkiye’de 2015 yılını “süreklilik” yılı olarak belirledik.”

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Atalay Özdayı inşaat sektörü sorumluluk Haberi

Atalay Özdayı inşaat sektörü sorumluluk

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe her geçen gün değişen koşullara uygun olarak gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığını söyleyen Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, herkesin bu düzenlemeler çerçevesinde sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.


Atalay Özdayı, “Yapı malzemeleri alanında İstanbul gibi metropollerde aşırı değerlenen arazi fiyatları, yatırımcıları da maliyetleri düşürmek adına daha yüksek katlı binalar inşa etmeye zorluyor. Yapılar yükseldikçe ve komplike hale geldikçe güvenlik çok daha fazla önem kazanıyor; yönetmelikler oluşturuluyor. Değişen şartlara bağlı olarak düzenlemeler yapılıyor. Bir yönetmeliğin uygulanmasından yapı ruhsatı vermeye yetkili idarelerden, yatırımcı kuruluşlara; yapı sahiplerinden, işveren veya temsilcilerine; tasarım ve uygulamada görevli mimar ve mühendisler ile uygulayıcı yükleniciler ve imalatçılara; yapı denetimi ve işletme yetkililerine kadar herkes sorumludur. Herkesin bu sorumluluğu yerine getirmesi lazım. Çünkü...