15 / 05 / 2024

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Dumral tarafından açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz,...