11 / 05 / 2024

Ataşehir 14 projenin açılışı

Ataşehir 14 projenin açılışı

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İBB’den Ataşehir'e 615 araçlık otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir’de yaklaşık 14 dönümlük arazi üzerine 32 derslikli okul, arazinin altına da 615 araçlık zeminaltı otopark inşa ettiriyor.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi'nden 40 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale usulü ile satılıyor. İhale 14 Kasım'da yapılacak..

Ataşehir 14 projenin açılışı Haberi

Ataşehir 14 projenin açılışı

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.


Ataşehirlilerin kültür-sanattan eğitime, sağlıktan kreşe kadar birçok ihtiyacına yönelik planlanan hizmet merkezleri, çocuklar, gençler ve yetişkinlere hizmet verecek.

Resmi açılışları yapılacak olan merkezler; Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Neşet Ertaş Kültür Evi, Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi, Ataşehir Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Ataşehir Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği, Yeni Hayat Projesi, Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi, Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu, Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonu, Düştepe Oyun Müzesi, Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi, Ataevleri, Yaz ve Kış Spor Okulları. 


Kültür ve hizmet merkezlerinin açılış töreni Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde toplu olarak gerçekleşecek. 


Dokuz...