05 / 05 / 2024

Ataşehir 5. Çevre Şöleni

Ataşehir 5. Çevre Şöleni

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Çevre Şöleni kapsamında çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik dikkat çekici etkinlikler düzenleniyor. Şölen kapsamında ödüller sahiplerini buldu...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Ataşehir'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

T.C. İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 616 bin 438 TL'ye satıyor...

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Emlak Konut Ataşehir'de 63,5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan sağlık tesisi imarlı arsayı 63,5 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir Modern'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinat, 72 ay 0,98 vade oranı ve yüzde 10 KDV indiriminden faydalanmak mümkün...

Ataşehir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Y. Dudullu Mahallesi ve Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 25 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir'de metrekare birim fiyatı 5 bin 25 dolardan satışa sunuluyor. Projede 3 farklı ödeme seçeneğine yer veriliyor.

Ataşehir My Newwork'ta metrekaresi 5 bin 20 dolara!

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor.

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolara ofis!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen Ağaoğlu My Newwork projesinde ticari ofis, mağaza ve dükkanlar yer alıyor.Projede ofislerin metrekare fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ataşehir Enerjisini Topluyor semineri gerçekleşti!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Profilo firmasının birlikte organize ettiği “Ataşehir Enerjisini Topluyor” isimli seminer 10 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ataşehir 5. Çevre Şöleni Haberi

Ataşehir 5. Çevre Şöleni

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Çevre Şöleni kapsamında çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik dikkat çekici etkinlikler düzenleniyor. 

Şölen kapsamında konusu çevre olan; maket yarışması, afiş yarışması, tiyatro gösterileri, moda defileleri ve atölye çalışmaları yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni ödül töreninde; maket yarışmasında kazanan okullar ve afiş yarışmasını kazanan öğretmenler ödül ve plaketlerini aldılar. Maket yarışmasının ilkokul kategorisinde 1. olan Ali Fuat Cebesoy İlkokulu, ödül olarak kazandıkları tablet bilgisayarları Manisa Soma’da eğitim alan 3 çocuğa bağışladı.  

İlçedeki “En Çevreci Okul Yarışması”nın kazananlarının da belli olduğu törende, en çok pil toplama yarışmasında Ataşehir’in İstanbul’un birinci ilçesi olmasına katkı sağlayan ilk üç okula da ödüller verildi.

28 Mayıs Çarşamba günü Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye...