17 / 05 / 2024

Ataşehir afet eğitimi

Ataşehir afet eğitimi

Ataşehir’de afet eğitimleri devam ediyor. Arama Kurtarma Derneği ( AKUT ) tarafından verilen eğitimlere Ataşehir Belediyesi Zabıta, Temizlik ve de Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

Mersin Büyükşehir'den imar hukuku eğitimi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ihalesi 21 Eylül'e ertelendi!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri yapım işinin ihalesi 21 Eylül'e ertelendi.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Tekirdağ Ergene’de Temel Afet Bilinci eğitimi verildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verildi

Gaziantep Büyükşehir'den Binalarda Enerji Yönetimi eğitimi!

Çalışanların eğitimine büyük önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda daire başkanlıklarından katılan personellere “Binalarda Enerji Yönetimi” eğitimi verdi.

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ataşehir afet eğitimi Haberi

Ataşehir afet eğitimi

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile Ataşehir Belediyesi Akut Eğitim ve Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle, belediye çalışanlarına yönelik doğal afetlerden korunma, afet öncesi ve afet sırasında alınması gereken önlemler, acil durum bilgilendirme ve temel yangın konularında eğitimler devam ediyor. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından verilen eğitimlere Ataşehir Belediyesi Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde beş gün süren eğitimlere katılan Ataşehir Belediyesi çalışanları aldıkları teorik eğitimleri, daha sonra uzman ekipler eşliğinde uyguladı.

Tatbikat sonrası yangın ve türleri hakkında genel bilgi alan çalışanlar, yangına müdahale ve yangın tüpünün kullanımı konusunda uygulamalı eğitime tabi tutuldu. Deprem sonrası yaralı kurtarma ve bulma konusunda verilen eğitimler sonrası uygulamalı olarak arama çalışmaları yapıldı.

İlki geçen yıl yapılan ve bu yıl da...