30 / 04 / 2024

Ataşehir Brandium tanıtım ofisi

Ataşehir Brandium tanıtım ofisi

Ataşehir Brandium satış fiyatları 307 bin liradan başlangıç gösteriliyor.120 bin metrekare arsa alanında yükselen Ataşehir Brandium Rezidans projesinde konut, ofis, otel ve AVM alanları bulunuyor....

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Gayrimenkulde tanıtım atağı!

Konut üreticileri ve danışmanlık şirketleri yabancıya satışta hedefi yükseltti. 2023'te 15 milyar dolar, 2025'te ise 20 milyar dolar gayrimenkul ihracatı yapmak için farklı coğrafyalara tanıtım turları yapılacak.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi iptal mi oldu?

Akiş GYO'nun 2015 yılında çalışmalarına başladığı Ataşehir Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesinde bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Şirket KAP'ta bağımsız bölüm malikleri ile Sona Erme Protokolleri imzalayacağını duyurdu...

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

İMO Eskişehir Şubesi ürün tanıtım seminerleri düzenliyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi; üyelerini eğitmek, bilgilendirmek ve inşaat sektöründeki gelişmelerden haberdar etmek amacıyla düzenlediği eğitimler, ürün tanıtım seminerleri ve teknik geziler devam ediyor.

Türk mimarlardan tanıtım atağı!

Mimar Sinan'ın ardından birçok Türk mimar dünyada önemli projelere imza attı. MIPIM'de tanıtım yapan mimarlar, önümüzdeki dönemde de farklı ülkelerde tanıtım gerçekleştirip Türk mimar vurgusu yapacaklar.

Antalya Kent Müzesi Projesi'nin halka tanıtımı gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde 140 bin metrekare alanda kurulacak Antalya Kent Müzesi proje tanıtım toplantısında proje kapsamında yıkılacak Atatürk Stadyumu'nun park olarak düzenleneceğini belirtti.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Eston Şehir Mahallem'in tanıtımı gerçekleşti!

Eston Şehir Mahallem Türkiye gayrimenkul sektörünün en güçlü markalarından ESTON'un yeni projesi "Eston Şehir Mahallem" tanıtıldı.

Ataşehir Brandium tanıtım ofisi Haberi

Ataşehir Brandium tanıtım ofisi


Emay İnşaat ile Erko Şirketler Grubu'nun ortaklaşa inşa ettiği Brandium projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'e yükseliyor. Ataşehir Brandium satış fiyatları 307 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Ataşehir Brandium projesinde konut, ofis, AVM ve otel alanları yer alıyor. Ataşehir Brandium projesinde 1.550 adet konut bulunuyor. Ataşehir Brandium tanıtım ofisi ile 444 12 00 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Ataşehir Brandium Evleri satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Ataşehir Brandium projesi 120 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.



Ataşehir Brandium satış fiyatları!


Ataşehir Brandium satış fiyatları stüdyo dairelerin satışlarında 307 bin liradan, 1+1 dairelerin satışlarında 605 bin liradan, 2+1 dairelerin satışlarında 875 bin liradan, 3+1 dairelerin satışlarında...