09 / 05 / 2024

ataşehir dündar inşaat

ataşehir dündar inşaat

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1+1 konutlar 355 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

Komar Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Komar Dış Ticaret İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Turhan tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

ataşehir dündar inşaat Haberi

ataşehir dündar inşaat

Dündar İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve toplamda 211 konuttan meydana gelen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 178 metrekare olarak tasarlanıyor. 


12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İnlife Ataşehir Evleri 5 bloktan oluşuyor. Projede yer alan blokalr 10 ve 11 katlı olarak tasarlanıyor. 


İnlife Ataşehir Evleri teslimleri 2013 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Proejde; açık- kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, club house, jogging, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


İnlife Ataşehir Evleri fiyatları!


Ataşehir'de Dündar İnşaat tarafından hayata geçirilen İnlife Ataşehir Evleri'nde 1+1 konutların fiyatları 355 bin liradan başlıyor.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler...