03 / 05 / 2024

Ataşehir Evleri Çiğli

Ataşehir Evleri Çiğli

Mehmet Gültekin tarafından hayata geçirilen Ataşehir Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yükseliyor. Ataşehir Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Ataşehir Evleri Çiğli Haberi

Ataşehir Evleri Çiğli

Ataşehir Evleri projeinde toplam 98 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen projede daireler 3+1 daireler 130 metrekare, 4+1 daireler 150 metrekare alandan oluşuyor.


Ataşehir Evleri projesinde otopark ve çocuk oyun parkı da bulunuyor. Mehmet Gültekin imzasıyla yükselen Ataşehir Evleri İzmir İl'i Çiğli İlçe' sinde yer alıyor.


Ataşehir Evleri fiyat bilgisi!

Projedeki daireler 375 bin TL' den başlıyor ve 450 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2015 Haziran ayında gerçekleşecek. 


Ataşehir Evleri iletişim

Adres:8216/4sk.no:7 ataşehir Çiğli-İzmir / TÜRKİYE

Telefon:0 232 363 73 77

Web: http://www.mgultekininsaat.com/

Tülay...