29 / 04 / 2024

ataşehir geçici hayvan barınağı

ataşehir geçici hayvan barınağı

Uzun süredir yeni yer arayışı devam eden Ataşehir hayvan barınağı nihayet aradığı yeri buldu. Yeni köpek barınağı Büyükbakkalköy’de Maltepe Cezaevinin karşısındaki dev arazide yapılacak. Tahliye tarihi ise henüz belirlenmedi…

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Nidapark Kayaşehir kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir 976 Ada 3 Parseldeki Konutlar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir projesi kapsamında, 443 Ada 71 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Nidapark Kayaşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Kayaşehir kapsamında, 443 Ada 69 Parseldeki Konutlar, Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup geçici kabul tutanağı onaylandı...

Nevşehir Emlak Konutları geçici kabul tutanağı onaylandı!

Nevşehir Emlak Konutları'nın geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 14 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Ataşehir'de konut metrekare fiyatları 4 bin 800 lirayı geçti!

Ataşehir 10 yılda gayrimenkulde hızla değer kazandı. İstanbul Finans Merkezi’nin komşusu olan ilçede konut fiyatları ortalama metrekare 4 bin 800 lirayı geçti. 

Ata GYO 2017 yılı geçici vergi gelir tablosunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO 2017 yılı geçici vergi gelir tablosunu yayınladı.

ataşehir geçici hayvan barınağı Haberi

ataşehir geçici hayvan barınağı




Ataşehir köpek barınağı taşınıyor. Ataşehir’in Kadıköy’den ayrılmasından sonra Ümraniye sınırlarında kalan Geçici Hayvan Barınağı’na Ümraniye Belediyesi tarafında defalarca tahliye ihtarı yapılmış ve barınağın bulunduğu yerden çıkartılması için baskı yapılmıştı. Uzun süredir köpek barınağı için yer arayışı sürüyordu ki nihayet aranan yer bulundu.  


Barınak nereye taşınacak?


İçinde binlerce kedi ve köpeğin bulunduğu köpek barınağı Büyükbakkalköy’e taşınacak. Maltepe Cezaevi’nin karşısında konumlanacak yeni barınak daha modern bir şekilde tasarlanacak. Ataşehir köpek barınağının ne zaman boşaltılacağı ise henüz netleşmedi. Hayvanların naklinin nasıl yapılacağı ise can alıcı konular arasında yer...