02 / 05 / 2024

ataşehir inşaat sektörü 2015

ataşehir inşaat sektörü 2015

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

Cumali Atilla inşaat sektörünün sorunlarını dinledi!

Merkezi Diyarbakır'da yer alan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

İnşaat sektöründe malzeme teminini zorlaştı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Türkiye'nin birçok bölgesinde inşaat sektöründe Faaliyet Gösteren ACM Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

İnşaat sektörü ekonominin şah damarı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada" İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir. Çünkü ekonomimizin şah damarı inşaat sektörüdür" dedi.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

ataşehir inşaat sektörü 2015 Haberi

ataşehir inşaat sektörü 2015

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti. 


Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. 


Uzun yıllardır aynı noktada 35 danışmanı ile hizmet veren Ataşehir'in en köklü ve büyük ofisi KVVDoruk Ataşehir, özellikle son 10 yılda Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinin başlattığı yatırım çerçevesinde çehresi değişen Ataşehir'de lüks konutların metrekare fiyatlarının 10 bin TL seviyelerine çıktığını, arsa stokunun azalması ile inşaat firmalarının kentsel dönüşüme yöneldiğinin altını çizdi. 


İstanbul Finans Merkezi projesiyle Anadolu Yakası'nın dikkatleri üzerine çeken ilçesi Ataşehir"e yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisi her geçen gün artmaya devam...