02 / 05 / 2024

Ataşehir kültür tesisi açılış

Ataşehir kültür tesisi açılış

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi kente yeni bir kültür merkezi kazandırıyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Ataşehir kültür tesisi açılış Haberi

Ataşehir kültür tesisi açılış

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.  

Yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi ve İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nden sonra Ataşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden diğer merkezler ve tesisler de hizmete girmek için gün sayıyor. 

Ataşehir’deki kültür-sanat etkinliklerini desteklemek ve çoğaltmak için İçerenköy Mahallesi’nde yapımına başlanan Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Ünlü Halk Ozanımızın ismini Ataşehir’de yaşatacak. 

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde çok amaçlı eğitim salonları, fuaye alanları, derslikler, teknik odalar, kütüphane, çok amaçlı bir spor salonu, öğretmenler odası ve kafeterya bulunacak. Binada kültür hizmetlerinin yanı sıra bir PTT şubesi yer alacak ve İçerenköy Mahalle Muhtarlığı da bu binada hizmet verecek.

İlçedeki...