05 / 05 / 2024

ataşehir Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı

ataşehir Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı

Ataşehir'de Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı düzenlenecek. Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2444 ada 4 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1864 Ada 4 Parsele İlişkin Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi Revizyon NİP 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Değişikliği askıya çıktı.

ataşehir Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı Haberi

ataşehir Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı

“Susuz bir gelecek olamaz” sloganıyla hazırlanan konferansa Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta; “Küresel İklim Değişiminin Türkiye’ye Etkileri, Kuraklık ve Kuraklığın Nedenleri, Kuraklığın Risk Yönetiminde Yapılması Gerekenler, Su Tüketimini Azaltmak İçin Yapılması Gerekenler” konuları konuşulacak.  

18 Kasım Salı günü saat 10:00’da düzenlenecek konferans Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak konferansa tüm basınımız davetlidir.

“Kuraklık ve Risk Yönetimi Konferansı”

Konuşmacı: İstanbul Teknik Üniversitesi – Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Tarih: 18 Kasım 2014 / Salı

Saat: 10.00

Yer: Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu

Adres: NOVADA AVM/ 4. Kat - Küçükbakkalköy Mahallesi,  Şehit Şakir Elkovan Caddesi No:20...