06 / 05 / 2024

ataşehir metropol değerleme raporu

ataşehir metropol değerleme raporu

Emlak Konut GYO, Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

Sinpaş GYO Finansşehir 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO Nevşehir arsası değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Nevşehir ilindeki gayrimenkule ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ata GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO, 'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına, 2020'de portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için "Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş." ile "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."'nden değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesinde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı...

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Ata GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2019 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

ataşehir metropol değerleme raporu Haberi

ataşehir metropol değerleme raporu


Emlak Konut GYO, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi METROPOL İSTANBUL projesi için hazırlatılan 2013 yıl içi gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Değerleme raporunu görüntülemek için