06 / 05 / 2024

ataşehir nestiva telefon numarası

ataşehir nestiva telefon numarası

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek. Aktifhan İnşaat'ın Nestiva Ataşehir projesi için Ataşehir İmar İskan Blokları'nda ilk yıkımlar önümüzdeki salı günü gerçekleştirilecek.

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Nestiva Ataşehir Temmuz'da satışta!

Aktifhan İnşaat'ın hayata geçirdiği Nestiva Ataşehir Temmuz ayında satışa çıkıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.

Park Yaşam Ataşehir satış ofisi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilen proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon!

Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ticari alanları satışa çıkarılan projede dükkanların satış fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek!

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek. Aktifhan İnşaat'ın Nestiva Ataşehir projesi için Ataşehir İmar İskan Blokları'nda ilk yıkımlar önümüzdeki salı günü gerçekleştirilecek.

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

ataşehir nestiva telefon numarası Haberi

ataşehir nestiva telefon numarası


Aktifhan İnşaat, Ataşehir Esatpaşa'da yer alan İmar İskan Blokları'nda ilk yıkımı başlatıyor. TOKİ ve hazine mülkiyetindeki İmar İskan Blokları'nda ilk aşamada 110 konutluk proje yapılacak.


Nestiva Ataşehir adıyla duyurulan proje için ilk kazma 2016 yılının başında vurulacak. Nestiva Ataşehir projesi için yıkımlar 10 Kasım'da başlıyor.


Nestiva Ataşehir projesi  E-5 Göztepe Köprüsü’ne 3 dakika, Tem Otoyolu’na 3 dakika, Kadıköy’e 12 dakika, Ümraniye’ye 10 dakika, Üsküdar’a 10 ve Ataşehir’e 8 dakika mesafede yer alıyor.



Tel: 0216 481 53 33

Web: http://www.aktifhan.com/

Gülcihan...