09 / 05 / 2024

Ataşehir toplu açılış törenleri

Ataşehir toplu açılış törenleri

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kullanılan çelik konstrüksiyon depreme dayanıklı duruma getirilen Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor...

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ataşehir toplu açılış törenleri Haberi

Ataşehir toplu açılış törenleri


Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

Ataşehirlilerin kültür-sanattan eğitime, sağlıktan kreşe kadar birçok ihtiyacına yönelik planlanan hizmet merkezleri, çocuklar, gençler ve yetişkinlere hizmet verecek.

Resmi açılışları yapılacak olan merkezler; Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Neşet Ertaş Kültür Evi, Ataşehir Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi, Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği, Yeni Hayat Gençlik Merkezi, Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi, Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi ile 6 Ataevi.

Kültür ve hizmet merkezlerinin açılış töreni Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde toplu olarak gerçekleşecek. 

Tarih: 26 Kasım 2016/ Cumartesi

Saat: 15.30

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi

Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:111 / Ataşehir  



Ataşehir...