06 / 05 / 2024

ataşehir vakıfbank merkezi

ataşehir vakıfbank merkezi

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'ın İstanbul'a taşınması projesi yeniden şekillendi. Ataşehir'e taşınması planlanan bankalara ayrı genel müdürlükler yapılacak. Proje karşıtı çalışanlara da ev verilecek.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davası sürüyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalardan biri ile ilgili gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte konuya ilişkin yapılan açıklama..

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davayı kazandı!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davaya ilişkin İstanbul 9. Vergi Mahkemesi tarafından verilen ve Vakıf GYO lehine sonuçlanan mahkeme kararı için, düzeltme talebi Danıştay 9. Dairesi'nin 2016/311 E. 2016/5497 K.s. kararı ile reddedildi.

Ataşehir Yeni Hayat Gençlik Merkezi açılıyor!

Ataşehir Belediyesi’nin bağımlılıkla mücadele için hazırladığı Yeni Hayat Projesi kapsamında Yeni Çamlıca Mahallesi’nde Yeni Hayat Gençlik Merkezi kuruldu. Merkezden 12-26 yaş grubundaki çocuk, genç ve aileleri yararlanacak.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davada son durum!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne karşı açtığı davalardan 2015/812 E.S.ve 2015/813 E.S. nolu dosyalar için İstanbul 8. Vergi Mahkemesi, Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere, dava konusu ödeme emrinin iptaline karar verdi.

ataşehir vakıfbank merkezi Haberi

ataşehir vakıfbank merkezi

ZİRAAT Bankası, Vakıfbank ve Halkbank artık birlikte çalışacak. Bakanı Ali Babacan'ın, ekonomiden sorumlu Devlet Bakanlığı döneminde hazırlanan ekonomi kurumlarının İstanbul'a taşınması projesi yeniden şekillendi. Yeni modele göre, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank İstanbul'a taşınacak ve birarada olacak. Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından desteklenen projeye göre kamu bankalarının merkezlerinin toplu olarak taşınması öngörülüyor.

AMAÇ TASARRUF

YENİ modele göre, Türkiye Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Vakıflar Bankası genel müdürlüklerini İstanbul'a birlikte taşıyacak. Böylece hem tasarruf imkanı sağlanacak hem de hizmetlerde kopukluk meydana gelmeyecek. Yeni model kapsamında, kamu bankalarının...