05 / 05 / 2024

ataşehir WaterGarden İstanbul

ataşehir WaterGarden İstanbul

Ziylan Gayrimenkul, Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza atıyor. WaterGarden İstanbul adıyla Ataşehir’de inşa edilen proje, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Sinpaş Time Ataşehir'de 1+1'ler 532 bin TL'ye! Yeni proje!

Sinpaş Time Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında hayata geçiriliyor. Topraktan satışların başladığı projede 1+1 dairelerin ortalama fiyatları 532 bin TL olarak belirlendi. 

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'e gastronomi merkezi yapılacak!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir'de bir projeye başladı. 2016'da açılacak olan proje, 'tadı başka' sloganıyla, dünyada ilk, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Ataşehir’e dev eğlence merkezi: WaterGarden

Flo markasıyla faaliyet gösteren Ziylan Grubu’nun kurucusu Ziylan Ailesi, Ataşehir’de 750 milyon lira yatırımla gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olacak WaterGarden İstanbul projesini hayata geçiriyor.

Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseldiği Loft Up Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi' nde hayata geçiriliyor. Peki Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 406 bin TL'den başladığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Trendist Ataşehir projesinde 320 bin TL'ye stüdyo daire!

Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesi İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Trendist Ataşehir projesi toplam 820 konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

ataşehir WaterGarden İstanbul Haberi

ataşehir WaterGarden İstanbul

Ziylan Gayrimenkul, Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza atıyor. WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir’de, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak proje, “tadı başka” sloganıyla, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.


Proje sahibi Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan; basın toplantısıyla açıkladığı bu özel proje hakkında; “İstanbul’un Anadolu yakasında, Ataşehir’e yeni bir soluk getirecek WaterGarden İstanbul projesini 750 Milyon TL yatırımla 2016 yılının ikinci çeyreğinde hayata geçireceğiz. WaterGarden İstanbul tamamlandığında sadece Anadolu yakasının değil, tüm İstanbul’un “kalbinin” attığı bir merkez olacak. Böylesi büyük rakamlarla, Türkiye’de ve dünyada ilk olması hedefiyle yola çıktığımız ve yatırım yaptığımız WaterGarden İstanbul’un inşasına başlarken içimiz çok rahat. Biz Türkiye’nin ekonomik istikrarına ve geleceğine güveniyoruz. Bu güvenle, uzun vadeli yatırımlar...