04 / 05 / 2024

Ataşehirde kiralık spor tesisi

Ataşehirde kiralık spor tesisi

Ataşehir Belediye Başkanlığından: İstanbul Ataşehir 'de yer alan spor tesisi 30 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede 10 yıl süresince kiraya verilecek, gayrimenkulün geçici teminat bedeli 72 bin lira olarak belirlendi...

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

İstanbul'da kira ortalaması asgari ücretin üzerine çıktı! Bin liradan ucuz kiralık daire yalnızca o 16 şehirde kaldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut kiraları son 1 yılda yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi. Tapusorcom tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektörü Piyasa Analizi 2022 1. Çeyrek’ raporuna göre ülke genelinde il bazında 1000 TL altında kiralık konut bulunan şehir sayısı 16’ya indi.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Kiralık ev kalmadı! Fırsatçılar arttı!

İzmir'de yaşanan yıkıcı depremin ardından büyük korku yaşayan vatandaşlar evlerini değiştirmeyi istiyor. Yaklaşık 4 bin 500 konutun ağır hasar gördüğü şehirde boş kiralık ev bulmak da zorlaştı. Daha güvenli evlerde yaşamak isteyenler günlerce ev aradıktan sonra merkeze uzak yerlere taşınıyor.

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

O şehirde kiralık ev uyarısı!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Eskişehir'deki üniversiteleri tercih eden ya da edeceklerin bir an evvel ev kiralaması gerekiyor. Bu yıl kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşayacağız" dedi...

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

Ataşehirde kiralık spor tesisi Haberi

Ataşehirde kiralık spor tesisi


İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi 'nde bulunan spor tesisi aylık 20 bin lira muhammen bedelle 10 yıl süresince kiraya verilecek. Gayrimenkulün geçici teminat bedeli 72 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için