03 / 05 / 2024

Ataşehirde semt pazarı

Ataşehirde semt pazarı

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Ataşehirde semt pazarı Haberi

Ataşehirde semt pazarı

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde 6 aydır hizmet veren Kapalı Pazar alanında Çarşamba günleri kurulan Giyim Pazarında, Ataşehirliler son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabiliyor. Pazar günü hizmet veren Semt Pazarında ise en taze meyve, sebze gibi ihtiyaçlarını sağlık koşullarına uygun ve temiz bir şekilde karşılayabiliyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Kapalı Pazar alanında vatandaşların daha çağdaş bir hizmet alması amacıyla bazı ek imkânlar da sunuluyor.

Kapalı Pazar alanında Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada atabiliyor. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda ayrıca zabıta ve sağlık birimleri, bebek bakım ünitesi, prova odası, mescid ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Cadde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini alan Kapalı Pazar, daha modern ve konforlu...