09 / 05 / 2024

ataşehirde tapular ne zaman verilecek

ataşehirde tapular ne zaman verilecek

Çevre, Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu, Ataşehir'de vatandaşlarla bir araya gelerek imar sorunlarını dinledi. Bakan Güllüce, imar sorununu çözmek için elimizden geleni yapacağız dedi...

Harem altın fiyatları: Ata lira ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar, yatırım için Ata lira almaya başladı. Peki Ata altın ne kadar?  Çeyrek altın fiyatı kaç TL? 9 Mayıs 2024 altın fiyatları.

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, rekordan rekora koşuyor. Haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın ne kadar oldu? 29 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları resmi bayram tatilinin ardından yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları piyasalarda resmen tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altı, tam altın, Ata altın ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 15 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

15 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, Cumhuriyet altını ne kadar? Bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 15 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

14 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 14 Aralık Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

ataşehirde tapular ne zaman verilecek Haberi

ataşehirde tapular ne zaman verilecek


Çevre, Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu, Ataşehir'de vatandaşlarla bir araya gelerek imar sorunlarını dinledi.


Çevre, Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu, Örnek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Örnek Mahallesi’ndeki imar sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini söyleyen Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu, “Değerli arkadaşlarım ilçemizde İçerenköy mahallemizin üçte birlik kısmında bulunan sosyal donatı problemleri, Yeni Çamlıca Mahallemizde imar problemleri, Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallemizde kuruluşundan bugüne yapılmayan imar problemleri, Yenisahra ve Barbaros Mahallemizde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış, son aşamasına gelen imar problemi son olarak Esatpaşa ve Örnek Mahallesinde hem Toplu Konut İdaresinde hem Ataşehir Belediyesinde bulunan kısımlar tapu tahsis belgelerinin tapuya...