18 / 05 / 2024

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu'nda tadilat yarım kaldı, öğrenciler harabe okulda eğitim görüyor...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO Ataşehir'deki arsasını satıyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Ataşehir 1970 ada 1 parselde yer alan ticaret ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 85 milyon TL'ye satıyor...

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Ataşehir'deki İller Bankası arazisinde yükseklik 20'den 9'a düşürüldü!

İstanbul Ataşehir’deki İller Bankası arazisine 20 katlı konutlar yapılmasının önünü açan plan değişikliğinin iptal edilmesinden 4 yıl sonra yükseklik 9 kata düşürüldü ve yeni plan hazırlandı...

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu Haberi

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu

Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu'nda 6 ay önce bitmesi gereken güçlendirme çalışması okulların açılmasına rağmen hâlen bitirilemedi. İnşaat işini yürüten teşeron firma ortadan kaybolunca öğrenciler harabe görünümlü okulda eğitim görmek zorunda kalıyor. Tadilatta kullanılan elektriğin faturası da ödenmediği için okulun karanlıkta kalma tehlikesi var.


İstanbul Ataşehir’de tamiratı yarım kalan okul yüzünden öğrenciler mağdur oluyor. 6 ay önce bitmesi gereken güçlendirme çalışmaları bitmeyen okulda, çalışmalan yürüten taşeron firmanın da işi bırakıp gitmesi üzerine öğrenciler harabe haldeki okulda eğitim görmek zorunda kalıyor. Üzeri açık 8 metrelik bir kuyunun da bulunduğu okul bahçesinde masalar, sandalyeler ve demirbaşlar da çürümeye terk edilmiş durumda. İnşaat işlerinde kullandıkları elektrik parasını dahi ödemeden kaçan taşeron firmanın, devletten başka bir iş aldığı iddia edildi. 


Ataşehir’deki Ali Fuat Cebesoy...