10 / 05 / 2024

Ataşehirin sokaklarında tadilat

Ataşehirin sokaklarında tadilat

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimi boyunca yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.Ataşehir Belediyesi yaz aylarındaki elverişli havalarla birlikte Ataşehir’in sokaklarını yenilemeye devam etti...

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Tadilat gürültüsü şikayet edilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında tadilat gürültüsünü kaleme aldı. 

Tadilat gürültüsü şikayet edilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında "Tadilat sırasında gerçekleşen gürültüden şikayetçi olunabilir mi" sorusuna yanıt verdi.

İsrailli Yahudiler Mescid-i Aksa'yı yıkmak istiyor mu?

Anadolu Ajansı ekibi işgal altındaki Doğu Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, "Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz?" sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Evini tadilat etmek istedi, 4 katlı binadan düştü!

Ümraniye'de 4 katlı binanın çatısında tadilat yaptığı sırada düşerek yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Atina'da evsizler koronavirüs tehlikesiyle yaşıyor!

Yunanistan'da halk yeni tip koronavirüs sebebiyle evlerine kapanırken, Atina sokaklarında yaşayan çok sayıda evsiz salgına maruz kalma riski taşıyor.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Ataşehirin sokaklarında tadilat Haberi

Ataşehirin sokaklarında tadilat

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimi boyunca yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.

İlçenin pek çok noktasında ulaşımı ve yolları iyileştiren Ataşehir Belediyesi yaz aylarındaki elverişli havalarla birlikte Ataşehir’in sokaklarını yenilemeye devam etti.

Birçok noktada sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmalarında, ekipler tarafından tespit edilen ve vatandaşlardan gelen başvurular değerlendirilerek yoğun bir çalışma yürütülüyor, özellikle ara sokaklarda yenileme ve iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen isteklerinde yer aldığı çalışma program kapsamında yapılan çalışmalarda; Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği ekipleri, aynı zamanda yağmur sularının baskınlara yol açmaması için mahalle ve sokaklarda yağmur suyu kanalı çalışmalarını da...