07 / 05 / 2024

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul nerede

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul nerede

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıfe Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Lıfe Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Issa Ahed Issa Alrashdan ve Ibrahım A I Elhanıd ortaklığında kuruldu.

Ygbs Easy Lıfe Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ygbs Easy Lıfe Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Sağır tarafından kuruldu.

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul nerede Haberi

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul nerede

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atasoy, Fatih Atasoy ve Gülcan Duğdelen ortaklığında kuruldu.

Atasoy Lıfe Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-Türkiye içinde veya dışında Şirket'e veya üçüncü şahıslara ait arsa ve araziler üzerinde konut, rekreasyon alanları, ticaret merkezleri, fabrikalar ve tesisler, bilumum otel, motel, oberj, tatil köyü, yat limanı gibi mekanlar ve tesisler, toplu konutlar ve diğer her türlü siteler, üniversiteler ve kampüsleri, okullar, hastaneler, kışlalar, kültür sarayları, spor yapmaya matuf çeşitli mekanlar ve tesisler, kara, hava, demirve su yolu liman, alan, tesis ve terminalleri gibi tesis ve mekanları inşa etmek, bunları tamamen veya kat irtifakı tesisi yoluyla satmak veya kiraya vermek, kara ve demir yolları yapmak......


Atasoy...