28 / 07 / 2024

Atasoy Müftüoğlu söyleşi

Atasoy Müftüoğlu söyleşi

Çevre ve şehir üzerine düşünce dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Atasoy Müftüöğlu ile çevre, şehir, insan, yabancılaşma, sömürü, kültür ve medeniyet eksenli bir röportaj gerçekleştirildi...

Rifat Hisarcıklıoğlu: Sanayide müthiş bir yatırım iştahı var ama arsa bulamıyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin merakla beklenen 80. Mali Genel Kurulu'nda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sanayide müthiş bir yatırım iştahı olduğunu ama arsa bulamadıklarını söyledi.

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İşte detaylar!

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuvana Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Atasoy Müftüoğlu söyleşi Haberi

Atasoy Müftüoğlu söyleşi


Bu sayımızda; çevre ve şehir üzerine düşünce dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Atasoy Müftüöğlu ile çevre, şehir, insan, yabancılaşma, sömürü, kültür ve medeniyet eksenli bir röportaj gerçekleştirdik. Kendi değerler dünyasını önceleyen ve kıymet hükmünü hakikatin ölçülerine göre vermeye çalışan düşünürümüzle, bahsi geçen kavramlar çerçevesinde bir zihin yolculuğuna ne dersiniz?



Çevre ve Şehir: Müslümanlar için Medine, sadece bir kelime olmakla kalmayıp, kanaatimizce İslam düşüncesinin göbeğinde en önemli gelecek tasarımını içeren kavramlardan biri olmuştur. Şehir kelimesini kendi bağ­lamının dışına çekerek onu bir toplum projesi haline getirmiş, geçmişten geleceğe uzanan çizgide vizyonunu o kelimeye yüklemiş, bununla birlikte davranış, verim, perspektif ve tasarım açısından ele aldığı kelimeyi de­vamlı olarak zenginleştiren şey; bu topraklara baktığı­mızda nedir. Yani Medine'yi medeniyet yapan unsurun İslam düşüncesi içindeki dinamiklerinden...