26 / 07 / 2024

Atasoy Samsung ıyaşparkta açıldı

Atasoy Samsung ıyaşparkta açıldı

Yıllardır yapı sektöründe Ispartalıları hizmet veren Atasoy, Samsung markasını bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan telefonlara kadar birçok ürün yer alıyor.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung Galaxy S24+, S24 Ultra'ya benzer ekran performansı sunacak!

Samsung'un sonraki amiral gemi serisi Galaxy S24+, ekran performansı konusunda Ultra'ya yetişiyor.İşte ayrıntılar...

A101'den Samsung Galaxy S22 Ultra'ya kaçırılmayacak indirim! 25 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, Türkiye'nin en popüler süpermarketleri arasında yer alıyor ve şu anda Samsung Galaxy S22 Ultra için muhteşem bir indirim sunuyor. Peki, A101'de Samsung Galaxy S22 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 25 Ağustos 2023 fiyat listesi ve özellikleri...

Carrefoursa'dan Samsung S23 Ultra'ya 7 bin 9 TL indirim! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Samsung S23 Ultra'ya 7 bin 9 TL indirim yaptı. Peki, Carrefoursa'da Samsung S23 Ultra fiyatları ne kadar? 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan bulaşık makinesi, evlenecek çiftlerin ve evine beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Samsung da bu nedenle DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Samsung Galaxy S23 Ultra'ya Carrefoursa'dan çılgın indirim! Bu inanılmaz indirimi sakın kaçırmayın!

Samsung Galaxy S23 Ultra'ya Carrefoursa'dan kaçırılmayacak indirim... A101, BİM, Migros'tan sonra şimdi Carrefoursa'da... Hemen buraya bakın... Son dakika... İşte 9 Temmuz 2023 Samsung Galaxy S23 Ultra fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan kaçırılmayacak indirim! A101, BİM, Migros'tan sonra şimdi burada!

Carrefoursa, Türkiye'nin en popüler süpermarketleri arasında yer alıyor ve şu anda Samsung Galaxy S22 Ultra için muhteşem bir indirim sunuyor. Peki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy S22 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 3 Temmuz 2023 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan devasa indirim! Bu hayranlık uyandıran indirimi sakın kaçırmayın!

Carrefoursa, Samsung'un en dikkat çekici telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22 Ultra için özel bir indirim yaptı. Hemen sipariş verin ve Samsung Galaxy S22 Ultra'yı destansı indirimli fiyatlarla satın alın. İşte ayrıntılar...

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Elektronik aletlerde kendini ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da oldukça iddialı ürünlerle insanların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi ikili alımlarında Jet 60 dikey süpürge fırsatı da veriyor.

Atasoy Samsung ıyaşparkta açıldı Haberi

Atasoy Samsung ıyaşparkta açıldı

Yıllardır yapı sektöründe Ispartalıları hizmet veren Atasoy, Samsung markasını bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan telefonlara kadar birçok ürün yer alıyor. lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezindeki ünlü firmaların sayı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de Samsung.  Yıllardır yapı sektöründe Ispartalılara hizmet veren Atasoy, Samsung firmasını da bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi birinci kattaki mağazanın açılışı bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.  Mağaza içerisinde beyaz eşyadan cep telefonun kadar birçok ürünün yer aldığını dile getiren Atasoy Samsung Mağazası İşletmecisi Talha Atasoy, bütün Ispartalıları mağazalarına beklediklerini söyledi.  Atasoy Samsung açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezme imkanı buldu. 


Gülkent...