09 / 05 / 2024

Atatürk 2 köprülü kavşak kuşadası

Atatürk 2 köprülü kavşak kuşadası

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Hasankeyf-2 Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Batman Hasankeyf'te iinşa edilen ve Türkiye'nin en uzun köprülerinden biri olacak Hasankeyf-2 Köprüsü, Eylül sonunda tek yönlü hizmete açılacak.

Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi! 

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde inşa edilen, ay sonunda tek yönlü olarak hizmete alınacak Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi.Köprüde kalan 30 metrenin de inşa edilmesiyle yıl sonunda çift yönlü olarak ulaşıma açılacak.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'ndaki köprülü kavşak açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde inşa edilen köprülü kavşağın ilk geçiş ve hizmete alma törenine katıldı.

Kuşadası Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinop Erfelek-Ayancık yoluna köprülü kavşak inşa ediliyor!

Sinop'un ErfeleK- Ayancık yol ayrımına yapılan köprülü kavşak inşaatı hızla İlerliyor. Kavşak inşaatının Şantiye Şefi Onur Ilgar, konu ile ilgili yaptığı açıklama yaptı.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Antalya Köprülü Kanyon yolu asfaltlandı!

Büyükşehir Belediyesi, turizm için büyük önem taşıyan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nın yüzde 70'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

BURSA'da, Karayolları ekiplerinin Mudanya Kavşağı'nda ki inşaat çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Atatürk 2 köprülü kavşak kuşadası Haberi

Atatürk 2 köprülü kavşak kuşadası


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.


Köprülü kavşakların açılış törenine çok sayıda vatandaşla birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı  Ahmet Deniz Atabay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı katıldı.


Açılışta konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’na sunduğu hizmetlerden dolayı mutluluk duyduklarını  belirterek “Biz seçim çalışmalarımızdan bu yana Kuşadası ile Aydın arasında bir ayrım yapmıyoruz. Kuşadası’nın Aydın’la beraber büyüyeceğini söyledik. 27 aydır da bunu için çalışıyoruz. Bugün burada yapılan hizmet...