02 / 05 / 2024

atatürk anadolu lisesi erzurum

atatürk anadolu lisesi erzurum

Okullar açılmasına rağmen inşaat bitmeyince öğrenci ve velileri tepki gösterdi.Erzurum'daki Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyan 840 öğrenci, okuldaki onarımın bitirilmemesi yüzünden bir ay başka okularda eğitim-öğretim görecek...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Eyüp Anadolu Lisesi yenilendi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 6. Cumhurbaşkanı Fahri Sabit Korutürk'ün de mezun olduğu, Eyüp Anadolu Lisesi, yenilendi.

Battalgazi Atatürk Kız Anadolu Lisesi 300 günde bitirilecek!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşil Kuşak Projesi içerisinde kalan ve Selçuklu Mahallesi’nde temeli atılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gürkan, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin 300 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi bitme aşamasına geldi!

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Çekmeköy Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi açıldı!

Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Ar-Ge kurulacak!

Türk plastik sektörü temsilcilerinin katkılarıyla 2013 yılında yaptırılan Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine Ar-Ge merkezi kurulacak.

Kartal’dan Atatürk Havalimanı 81 dakika!

AKSARAY ve Yenikapı metrolarını birleştiren 665 metrelik bağlantı İstanbullu’nun hayatını kolaylaştıracak. Bu bağlantı sayesinde Atatürk Havalimanı’ndan bir yolcu Anadolu yakasında Kartal’a kadar kesintisiz seyahat edebilecek.

Pek çok siyasetçinin okulu: İzmir Atatürk Lisesi!

Kuruluşu cumhuriyet öncesine dayanan İzmir Atatürk Lisesi, 127 yıllık tarihinde iki başbakan, iki genelkurmay başkanı ile çok sayıda bakan, sporcu, bilim adamı ve sanatçının yetişmesine katkı sağladı.

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları metro ile ne zaman birleşecek?

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Atatürk Havalimanı’ndan Anadolu'daki Sabiha Gökçen Havalimanı’na direkt metro hattı ne zaman açılacak? Sabiha Gökçen metrosunda son durum ne? İşte Atatürk ile Sabiha Gökçen Havalimanları’nı birleştiren proje...

Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatı hızla yükseliyor!

Konya Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. 24 derslikli lisenin 2014-2015 eğitim öğretim döneminde eğitime açılması planlanıyor...

atatürk anadolu lisesi erzurum Haberi

atatürk anadolu lisesi erzurum

Erzurum'daki Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyan 840 öğrenci, okuldaki onarımın bitirilmemesi yüzünden bir ay başka okularda eğitim-öğretim görecek. 4 bloktan oluşan, 33 derslikli lisede geçen dönem karneler dağıtılmadan inşaatın 120 günde tamamlanması koşuluyla ihale yapıldı. Ancak okullar açılmasına rağmen inşaat bitmeyince öğrenci ve velileri tepki gösterdi....