13 / 05 / 2024

Atatürk Bulvarı içme suyu hattı

Atatürk Bulvarı içme suyu hattı

Bodrum'da içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ayasofya'nın müze olması için hazırlanan kararnamedeki Atatürk imzası sahte mi?

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu ileri sürüyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Danıştay 2 Temmuz’da konuya ilişkin nihai karar verecek. 

Atatürk Havalimanı'nda yapılacak hastanenin yeri mi değişti?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Atatürk Havalimanı'na yapılacağı açıklanan bin yataklı sahra hastanesinin yeri değişti...

Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre İstanbul Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesi'nin adı "İstanbul İhtisas Serbest Bölgesi" olarak değiştirildi.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Atatürk Havalimanı tazminatı için ihale yapılmış!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması sebebiyle ödenecek tazminatı belirlemek için hizmet alımı ihalesi yapıldığı ortaya çıktı.

Atatürk Orman Çiftliği yeniden kurulacak!

Atatürk Orman Çiftliği, Ankara Büyükşehir ile Çankaya'nın park alanı arsaları birleştirilerek yeniden kurulacak...

Atatürk Havalimanı'nın kapatılması nedeniyle ödenecek tazminat mecliste!

Atatürk Havalimanı'nın sözleşme bitiş tarihinden önce kapatılması nedeniyle işletmeci şirkete ödenecek tazminat bedeli meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

Atatürk Havalimanı işte böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’nda hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesinin detayları belli oldu. Proje 2021 yılı sonunda tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda yıkım işlemlerine başlandı!

Askeri uçaklar, özel jetler ve kargo uçaklarının kullandığı Atatürk Havalimanında yıkım işlemleri başladı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Atatürk Bulvarı içme suyu hattı Haberi

Atatürk Bulvarı içme suyu hattı


 Atatürk Bulvarı'nda DSİ'nin içme suyu hattında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın bir bölümünde çökme oluşurken, bazı ev ve işyerlerini de su bastı. 

     İçme suyu, DSİ ekipleri tarafından kesildi. Bitez Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, su basan ev ve işyerlerindeki temizlik çalışmalarına destek verdi. Çökme meydana gelen yolda da güvenlik önlemleri alındı. 


     Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, gazetecilere yaptığı açıklamada, depolara giren hat ile Ortakent'e giden ana hatta patlama meydana geldiğini bildirdi. Çömez, patlamanın nedenini araştırdıklarını kaydetti. 


     Patlama sırasında yoldan geçen Bülent Özgüçlü, çöp dökmeye gittiği bir anda topraktan suyun fışkırmaya başladığını gördüğünü anlattı. Suyun evlere girdiğini belirten Özgüçlü, "Barikatlar kurduk ama faydası olmadı" dedi. 

     Evini su basan Abdullah Pektaş, çocuklarını evinin penceresinden çıkarabildiğini kaydetti....