03 / 05 / 2024

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Atatürk Havalimanı'nın kapatılması nedeniyle ödenecek tazminat mecliste!

Atatürk Havalimanı'nın sözleşme bitiş tarihinden önce kapatılması nedeniyle işletmeci şirkete ödenecek tazminat bedeli meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'nın kar kaybı bakanlık tarafından ödenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İstanbul Havalimanı’nın hizmete açılması ile, sözleşme süresi bitmeden kapatılan Atatürk Havalimanı nedeni ile TAV’a “yabancı ortağı bulunduğu” gerekçesi ile kâr kaybının ödeneceğini belirtildi...

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Atatürk Havalimanı'nın yerine konut da AVM de yapılmayacak!

Atatürk Havalimanı'nda yapılaşmanın olmayacağı vurgulayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "AVM ve konut yapılması söz konusu değil." dedi. 

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Balıkesir Atatürk Kayaları'nda yerleşim izi var!

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde Atatürk Kayaları adı verilen Kocadağ'da, Helenistik Dönem'e kadar inen yerleşim izlerine rastlandı.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi Haberi

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi


Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı. Çalışmalar caddenin Alparslan Türkeş Bulvarı girişi ve Manavgat Köprüsü girişinden aynı anda başladı. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nde normal şartlarda 30 gün sürmesi beklenen proje esnafı mağdur etmemek için geceli gündüzlü çalışma, ilave ekipman ve personel desteği ile 7 ile 10 gün içerisinde tamamlanacak.  

DÜNYA STANDARTLARINDA BORULAR DÖŞENİYOR

Caddedeki asbestli 200’lük içme suyu hattı, 1150 metre uzunluğunda 315’lik sağlıklı ve dayanıklı hammadde ile üretilen Avrupa Kalite Standartları onaylı ve Dünya Sağlık Örgütü sağlık koşullarına uygun borular ile değiştirilecek.  Cadde alt yapısında bulunan Telekom, elektrik ve kablo güzergahları ilgili kurumlardan istenerek, yerleri...