29 / 04 / 2024

atatürk havalimanı hava trafiği

atatürk havalimanı hava trafiği

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı uçuş trafiğini etkileyecek mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceği hakkında açıklama yaptı. DHMİ'den gelen bu açıklamayı uzmanlar, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" şeklinde yorumladı...

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane hava trafiğini etkileyecek mi?

Emekli Hava Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, "İstanbul Atatürk Havalimanı yok edilmemelidir" dedi. Sarp, Atatürk Havalimanı pistleri üzerine hastane yaptırılmasını yanlış bulduğunu belirtti...

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali ihaleyle kiraya verilecek!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Genel Havacılık Terminali,  iş jetlerine ve hava taksilerine hizmet veriyor. Genel Havacılık Terminali’nin işletimi yüzde 35 ciro tahmini payı üzerinden ihale ile kiraya verilecek…

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Atatürk Havalimanı için 5 milyar dolarlık öneri!

Atatürk Havalimanı’nın açık hava müzesi ve fuar merkezi kombinasyonuna dönüştürelmesi önerildi. Bu projeyle İstanbul’un dünyanın buluştuğu şehir haline getirilmesi planlanıyor.

Atatürk Havalimanı 1953 yılında yapıldı!

Bayındırlık Bakanlığı, Yeşilköy'de bulunan Tayyare Meydanı'nın modern bir hava limanı haline getirilmesine 1938 yılında karar vermiş ancak Atatürk Havalimanı, Yeşilköy Havalimanı adıyla 1 Ağustos 1953 yılında hizmete açılmış.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi açıldı!

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı genişletme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ile imzaladığı sözleşme kapsamında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini genişletmek için projenin ilk etabı tamamlandı.

atatürk havalimanı hava trafiği Haberi

atatürk havalimanı hava trafiği

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, hastane inşaatı için iki pisti kırılan Atatürk Havalimanı’na, yeni iniş-kalkış izni verilmeyeceğini duyurdu. Havacılık uzmanları "Atatürk Havalimanı Milli Emlak’a devredildi" söylentilerinin yoğunlaştığı günlerde gelen bu duyurunun, "Meydan kapanmayacak ama yeni uçuş planlarına da izin verilmeyecek" anlamını taşıdığını ifade etti. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; ikişer milyarlık iki pisti kırılarak üzerine hastane yapılmasına karar verilen Atatürk Havalimanı'nın, Milli Emlak'a devredildiği, tamamen kapatılacağı, bir takım derneklere verileceği gibi söylentiler kulaktan kulağa yayılıyor. 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), söylentilerin tavan yaptığı şu günlerde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. “Atatürk Havalimanı Meydan Kullanım Tedbirleri” başlığıyla 26 Nisan Pazar günü yapılan açıklamayla havalimanının kısıtlı bir trafikle açık kalmaya devam edeceği belirtilmiş oldu.

Uzmanlar, “Bildirinin, ‘Atatürk Havalimanı Milli Emlak'a devredildi' dedikodularının yoğunlaştığı günlerde yayımlanması...