21 / 05 / 2024

Atatürk Stadı yıkılacak mı

Atatürk Stadı yıkılacak mı

Metin Çelik, "7 Nisan 2010'da Sayın Altepe, 'Atatürk Stadı'nı kurula tescil ettirdik. Yeni stat Veledrom'a yapılacak, eski stat yerinde kalacak. Bursa'nın iki stadı olacak' demişti. Aradan iki yıl geçti, Başkandan bu kez farklı bir açıklama geldi" dedi

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Afyonkarahisar'daki Atatürk Konağı yıkılmak üzere!

Afyonkarahisar'da Atatürk ve Mehmetçiğin karargahı olarak kullanılan konak bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

19 Mayıs Stadı 2018'de yıkılacak!

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına karar verildi. 19 Mayıs Stadı, 2018 yılının ilk aylarında yıkılacak.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Atatürk Stadı yıkılacak mı Haberi

Atatürk Stadı yıkılacak mı


CHP Bursa il Başkanı Metin Çelik, Atatürk Stadı'nın yıkılmasına karşı olduklarını bildirdi.  Çelik, partisinin Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve bir grup yöneticisinin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, stat, spor salonu, lise, mezarlık ile Emniyet Müdürlüğünün kullandığı alanın, 2007 yılında Büyükşehir Belediyesince "otel ve alışveriş merkezi" olarak planlandığını anımsattı.



Bursa'da...