21 / 05 / 2024

Atatürk Stadı yıkıldı mı

Atatürk Stadı yıkıldı mı

Metin Çelik, "7 Nisan 2010'da Sayın Altepe, 'Atatürk Stadı'nı kurula tescil ettirdik. Yeni stat Veledrom'a yapılacak, eski stat yerinde kalacak. Bursa'nın iki stadı olacak' demişti. Aradan iki yıl geçti, Başkandan bu kez farklı bir açıklama geldi" dedi

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Afyonkarahisar'daki Atatürk Konağı yıkılmak üzere!

Afyonkarahisar'da Atatürk ve Mehmetçiğin karargahı olarak kullanılan konak bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Büyükçekmece'de riskli 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Sedef Sokak'ta 5 blok ve 36 daireden oluşan riskli yapılar, belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı...

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Anadolu Yakası'nda her 100 evden 50'si yıkıldı!

Türkiye'de kentsel dönüşüm süreci hızla devam ediyor. Anadolu Yakası'nda neredeyse her yüz evden kırk ya da ellisi, kentsel dönüşümün sonucu yıkıldı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesi yapıldı!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesini 3 milyon 511 bin TL ile Acar yıkım firması kazandı.

Giresun Atatürk Stadı park oluyor!

Giresun Atatürk Stadı'nın imar planında değişiklik yapıldı. Stadın imar planı " park " olarak değiştirildi...

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Atatürk Kültür Merkezi’nin yarısından çoğu yıkıldı!

Atatürk Kültür Merkezi’nin 67 günde yarısından çoğu yıkıldı.  Yıkım çalışmalarının son durumu ise havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

Atatürk Stadı yıkıldı mı Haberi

Atatürk Stadı yıkıldı mı


CHP Bursa il Başkanı Metin Çelik, Atatürk Stadı'nın yıkılmasına karşı olduklarını bildirdi.  Çelik, partisinin Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve bir grup yöneticisinin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, stat, spor salonu, lise, mezarlık ile Emniyet Müdürlüğünün kullandığı alanın, 2007 yılında Büyükşehir Belediyesince "otel ve alışveriş merkezi" olarak planlandığını anımsattı.



Bursa'da...