24 / 07 / 2024

Atatürk Üniversitesi çevre aydınlatması ihalesi ne zaman yapıldı

Atatürk Üniversitesi çevre aydınlatması ihalesi ne zaman yapıldı

Atatürk Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 2014/36159 39805 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı iş ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. El Kom Mühendislik Elekt. İnş. San ve Tc Ltd. Şti kazanan taraf oldu.

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği’nde rezidansa geçit verilmedi! Yargı imar değişikliğini iptal etti! 

Atatürk Orman Çiftliği, Çimento Fabrikası alanında Limak tarafından rezidans ve ticaret merkezi yapmasına imkan tanınan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan imar planı değişikliği mahkemeden döndü. 

Türkiye'nin birinci dünyanın beşincisi olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'a nefes olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçe'sinin ilk etabının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağını açıkladı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Atatürk Havalimanı arazisi TOKİ'ye mi verildi?

Yeni bir millet bahçesi hayata geçirilmesi planlanan Atatürk Havalimanı arazisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na verildiği iddia edildi. Bakanlıktan konuyla ilgili flaş açıklama geldi. İşte o açıklama...

Atatürk Üniversitesi çevre aydınlatması ihalesi ne zaman yapıldı Haberi

Atatürk Üniversitesi çevre aydınlatması ihalesi ne zaman yapıldı

Atatürk Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ihaleye onaltı firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 1.622.205.02 TRY olan ihalede on firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Merkezi Yerleşke, Oltu Yer Bil. Fakve Pasinler MYO yerleşkelerinde çevre aydınlatması yapım işi için açılan ihalede sınır değer 1,271,200,00 TL olarak belirlendi. En yüksek teklifin 1.991.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.290.000,00 TRY verildi. 


El Kom Mühendislik Elekt. İnş. San ve Tc Ltd. Şti kazanan taraf oldu.  


HAS-DEMİR İNŞAAT 1,113,000,00 

ŞENTÜRK ELEKTİRİK 1,122,000,00

NETKAYA ELEKTRİK 1,177,000,00

EL KOM MÜHENDİSLİK 1.290.000,00

ÇAĞRİ ENERJİ ER-KAL ELEKTRİK 1,298,000,00

 GÜLŞE ELEKTRİK 1,341,000,00 

NUR ENERJİ 1,341,000,00 

SES MAĞAZALARI  1,557,000,00

VENDEKA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1,630,000,00

EYEN ENERJİ  1,690,000,00

İLYAS ÖZCAN 1,700,000,00

4Y MÜHENDİSLİK 1,720,000,00

ARKELA YAPI 1,850,000,00

BİLSANGRUP BİLİŞİM  1,900,000,00

ESRA ELEKTRİK...