05 / 05 / 2024

Atayıl Yapı Kimin

Atayıl Yapı Kimin

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Abidin ve Metin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Zeynel Abidin ve Metin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Atayıl Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faruk Nuhoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kuruldu.

Bina ortak karar protokolü nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde yıkılan bir evin yeniden nasıl ve kim tarafından yapılacağı; hangi dairede kimin oturacağının tespitinin yapılması gerekiyor. Peki, bina ortak karar protokolü nasıl yapılır?

Ümraniye Müftülüğü yeni hizmet binası ve Kuran Kursu açılışı yapıldı!

Ümraniye Müftülüğü yeni hizmet binası ve Kuran Kursu açılışı yapıldı. Açılışta Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez konuşma yaptı. Görmez, şehirleri şehir yapanın beton binalar olmadığını ifade etti...

Tapuda hibe nasıl yapılır?

Hibe, herhangi bir bedel ya da başka bir karşılık olmadan, bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesine deniyor. Peki tapu hibe edilir mi? Tapuda hibe nasıl yapılır?

Gül Yapı Gül Park Yaşam fiyat! 295 bin TL'ye! 48 ay sıfır faizle!

Gül Yapı Gül Park Yaşam projesi kapsamında yer alan 3 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Gül Yapı Gül Park Yaşam teslim tarihi! 82 bin liradan başlıyor!

Gül Yapı Gül Park Yaşam teslim tarihi 2015 yılının sonu olarak belirtiliyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri projesinde fiyatlar 82 bin liradan başlayarak değişiyor...

Gül Yapı Gül Park Yaşam ev fiyatları! 48 ay sıfır faiz ödeme imkanı!

Gül Yapı Gül Park Yaşam ev fiyatları 82 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 48 ay sıfır faiz ödeme imkanının sunulduğu Gül Park Yaşam Evleri'nde 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor...

Adres değişikliği nasıl yapılır?

5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 50 ve 51 inci maddeleri uyarınca, yerleşim yeri adres değişikliği nasıl yapılır? Adres değişikliği bildirim süresi ne kadardır? Adres beyanında bulunmama cezası ne kadardır?

Gül Yapı Park Yaşam’ı satışa çıkardı! Yeni projede yolda!

Gül Yapı Esenyurt’ta hayata geçirdiği Gül Park Yaşam projesini satışa çıkardı. Firma Zeytinburnu’nda Odalar Birliği Arazisi üzerinde yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor….

Atayıl Yapı Kimin Haberi

Atayıl Yapı Kimin

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  Zeynel Abidin ve Metin Yıldırım ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

 

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri, taseronluk hizmetler ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

 

Atayıl Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Kayabaşı Mah.Kayaşehir Blv. No.28 A/55 Başakşehir