04 / 05 / 2024

atçeken mahallesiden satılık iş yeri

atçeken mahallesiden satılık iş yeri

Konya, Atçeken mahallesinde bulunan 7 adet iş yeri 2 milyon 808 bin TL'ye satılacak...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Alaçatı Mimarin Köyce satılık konut tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 villa seçenekleriyle tasarlandı.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık konut fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Toplamda 62 adet villanın yer aldığı projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

Ataşehir Relux RFF 35 satılık!

Ataşehir Relux RFF 35 satılık daire tipleri çatı katı dubleksten 3+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 48 adet daireden meydana gelen proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda inşa ediliyor.

Relux RFF 35 satılık daire!

Relux RFF 35 satılık daireler çatı katı dubleks daireden ve 3+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

atçeken mahallesiden satılık iş yeri Haberi

atçeken mahallesiden satılık iş yeri

Konya Cihanbeyli, Atçeken mahallesinde bulunan 7 adet iş yeri Cihanbeyli Belediye Başkanlığı tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 2 milyon 808 bin TL olan iş yerlerinin satışı 8 Ocak 2013 tarihinde saat 14:30'da Cihanbeyli Belediyesi toplanyı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için