04 / 05 / 2024

Atek Adress mail adresi

Atek Adress mail adresi

Atek Adress adres bilgilerine göre proje İzmir İl'i Konak İlçe' sinde yükseliyor. Toplam 125 adet daireden oluşan proje Bayraklı Adliyesi'ne ve metro durağına yakın bir konumda yer alıyor.

Adress Dikilitaş'ta 1+1'lerde yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı! 

Adress Dikilitaş projesinde 1+1 daireler için geçerli yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı başladı. Peki Adress Dikilitaş'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla!

Ruby Group tarafından Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi, Emirhan caddesinde yükselen Adress Dikilitaş'ta yüzde 50 peşin 20 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. Peki Adress Dikilitaş'ta konut fiyatları ne kadar, hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Önce zam şimdi gecikme! Togg'da teslimatlar ertelendi

Togg bekleyenler dikkat. Geçtiğimiz günlerde ilk zammını yapan Togg şimdi de T10X'in teslimatlarını 1 ay gecikeceğini açıkladı. Hak sahiplerine gönderilen bir mail ile durum açıklandı. İşte tüm detaylar...

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

Saat verip duyurdu! Binlerce kişi bir mail ile işsiz kalacak! İşten kovulacakları saati bekliyorlar

Twitter'ın yeni sahibi ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi hatta bunun için saat bile verdi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni planlar arasında şirketin yarısını işten çıka

Bilgisayar korsanları iş başında! Mailleriniz tehlike altında olabilir!

Hackerların Gmail, Yahoo ve Outlook gibi mail servislerinin gelen kutularına erişebilmek için yeni bir araç geliştirdikleri iddia ediliyor. İşte detaylar...

Adress Istanbul açıldı!

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Istanbul'u hizmete açtı.

SGK için emsal karar çıktı! Bundan sonra bunu yapabilirsiniz!

Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı.

Kapalı Maraş'ın kilidi açılıyor!

İngiliz Daily Mail gazetesi koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından 46 yıldır kapalı olan KKTC’deki Maraş bölgesinin yeniden açılacağını belirtti. KKTC Hükümeti Türkiye ile birlikte şehri onaracak.

Yapı denetim hizmetlerine koronavirüs tedbiri!

Yapı Denetim Sistemi'ne ilişkin soruların cevaplanmasına yönelik talepler, "[email protected]" mail adresine iletilecek

Facebook’un Libra'sından gelişmekte olan piyasalara mali özerklik!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü, “Libra gelişmekte olan ülkelere daha fazla mail özerklik getirebilir.” açıklamasını yaptı.

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Avrupa Yakası'na giriyor!

450 ulaşılabilir ve lüks markasıyla ilki Emaar Square Mail ile Anadolu Yakası'nda açılan Fransa'nın dünyaca ünlü mağaza zinciri Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Eylül 2018'de Avrupa Yakası'na da giriş yapmaya hazırlanıyor...

Türk mühendisleri dijital ambargoya karşı koyacak güçte!

Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği, dünya yazılım devi Alman SAP’ın, Türkiye ve diğer ülkelerdeki müşterilerine gönderdiği mail ile uygulamaya koyduğu “dijital ambargo”ya ilişkin açıklama yaptı..

Atek Adress mail adresi Haberi

Atek Adress mail adresi

Atek Adress projesinde buhar banyosu, resepsiyon, otopark, lounge, sauna, 920 metrekarelik yeme-içme alanı ve alışveriş merkezi bulunuyor.


Atek Adress projesi Atek Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 5 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje tek blok şeklinde 26 kattan oluşuyor. 


Atek Adress projesinde toplam 125 adet daire yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 70 metrekare ile 982 metrekare arasında değişiyor. 


Atek Adress projesinde ofisler 2016 yılının başında teslim edilecek. Projedeki ofislerin fiyatları 384 bin TL' den başlıyor ve 1 milyon 230 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Atek Adress adres bilgileri!

Atek Adress projesi Bayraklı Adliyesi'ne ve metro durağına yakın bir konumda yer alıyor. Proje İzmir İl'i Konak İlçe' sinde yükseliyor. 


Atek Adress adres bilgileri!

Adres: Fatih Caddesi 1587 Sokak No : 2 – 6 Konak / İZMİR


Atek Adress...