27 / 05 / 2024

atek kule satışa çıktı mı

atek kule satışa çıktı mı

Atek Yapı tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan projenin 2013 ortasında satışa çıkması planlanıyor

Pendik Sahil Konakları satışa çıktı!

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Projede lansmana özel vadeli yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajıyla satışa sunuluyor.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Maltepe Adam Kule satış fiyatları!

Maltepe Adam Kule satış fiyatları 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Maltepe Adam Kule satılık daire fiyatları!

Maltepe Adam Kule satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Ödemeleri 48 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Projenin yüzde 47'sini satış öncesi satıldı.

DAP Yapı, Adam Kule'yi satışa çıkardı!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule'yi satışa çıkardı. Şimdiden yüzde 47'sini sattıklarını söyleyen DAP Yapı'nın patronu Yılmaz, "Durmak yok, 'Adam' gibi projelerle yola devam" dedi

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satış fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen proje metroya 600 metre mesafede yer alıyor.

Maltepe Adam Kule satış ofisi iletişim!

Maltepe Adam Kule satış ofisi iletişim numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor.

Adam Kule satış ofisi!

Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor.

Maltepe Adam Kule satış ofisi!

Maltepe Adam Kule satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Lansmana özel fırsatlar sunan proje 14 Mayıs Perşembe günü satışa sunulacak.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

atek kule satışa çıktı mı Haberi

atek kule satışa çıktı mı

İzmir Bayraklı'da 22 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Atek Kule Atek Yapı imzası taşıyor. Projede  3 kat otopark ve fitness salonu yer alacak.



Atek Kule 26 kat halinde yükselecek, projede 1 ve 8 kat arası home ofis, 8. kattan sonrası ise ofis olarak tasarlandı. Proje; Karşıyaka'ya, Atatürk Stadyumu'na, Bornova'ya ve Adliye'ye binasına yakın konumda inşa edilecek.



İzmir Atekkule'de yer alan dairelerin alanları 50 metrekare ile 300 metrekare arasında tasarlandı. 3 ay sonra temeli atılacak olan projenin 2013'ün ortasında satışa çıkması planlanıyor.



T : 0(232) 251 18 50

www.atekyapi.com.tr 

Ceren...