12 / 05 / 2024

Ateştuğla Kavşağı yenileme

Ateştuğla Kavşağı yenileme

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Eskişehir'deki tuğla ve kiremit fabrikası yeniden satışta!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını yeniden satışa çıkardı. Daha önce Ocak ayında satışa çıkarılan fabrikanın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin 480 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Milas Üçyol Kavşağı'na ilişkin 5 sorun mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Milas Üçyol Kavşağı'nın yapımına ilişkin sorunları TBMM gündemine taşıdı. Üstündağ, hazırladığı önerge ile sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Katlanabilen ahşap tuğla buluşu inşaat sektörünü şaşırttı!

Tasarımcı Adem Arıbaş’ın katlanabilen ahşap tuğla buluşu, küresel inşaat ve mobilya dünyasını şaşırttı. İcat sayesinde birçok kişi artık ev ve mobilyasını kendisi tasarlayıp inşa edebiliyor

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Alanya Aşağı Oba Kavşağı düzenleniyor!

Antalya’nın Alanya Belediyesi, Aşağı Oba Kavşağında yenileme ve düzenleme çalışması başlatıldı. Alanya Belediyesi şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Eskişehir'de icradan 33.8 milyon TL'ye satılık tuğla ve kiremit fabrikası!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Ateştuğla Kavşağı yenileme Haberi

Ateştuğla Kavşağı yenileme


Bağcılar’da araç trafiğinin rahatlaması amacıyla yol ve kavşaklarda düzenlemeler yapılırken, göze hoş gelen peyzaj çalışmaları da dikkat çekiyor. İlçede metro hatları ve tramvayın hizmete girmesiyle ulaşımda önemli rahatlama yaşanırken, kavşak ve peyzaj düzenlemeleri de hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kavşak çalışmasıyla trafik akışında önemli rahatlamalar yaşanıyor. Bu kapsamda başlatılan Ateştuğla kavşak çalışması da kısa sürede tamamlandı. Yeni düzenlemeyle bölgede trafik akışı rahatlarken, Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de refüjlerde peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Ateştuğla kavşağı refüjünün peyzaj düzenlemesi çalışmalarında 35 bin mevsimlik çiçek dikildi. Dikilen sarı kadife ve mavi vapurdumanı çiçekler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

“ULAŞIMA VE PEYZAJA ÖNEM VERİYORUZ”

Kısa sürede tamamlanarak hizmete alınan projelerle ilçenin her geçen gün yeni bir çehreye kavuştuğunu ifade eden Bağcılar...